Γρατζουνιές στη μικρή Μαλένα: Tι απαντά η μητέρα των κοριτσιών από την Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγγου απαντά σχετικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τη μικρή Μαλένα από την Πάτρα με γρατζουνιές στη μύτη και εξάνθημα στα μάγουλα

Σε εξέλιξη παραμένει το «θρίλερ» για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα με την έρευνα της αστυνομίας να επικεντρώνεται τώρα, μεταξύ άλλων, στις εκδορές που φέρεται να είχε στη μύτη της η μικρή Μαλένα.

Το συγκεκριμένο στοιχείο ήρθε λίγες ημέρες μετά τη μαρτυρία της γιατρού που την παρακολουθούσε κι η οποία υπήρξε κατηγορηματική – αποκλείοντας το κοριτσάκι να είχε ηπατική ανεπάρκεια.

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν», απάντησε σήμερα η 33χρονη μητέρα, μιλώντας στον Alpha.

«Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, που είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται. Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς».

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σταλεί στην ασφάλεια Αθηνών το έγγραφο με τα συμπεράσματα του ελέγχου που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για την τρίχρονη.

Τι απάντησε για τη μικρή Ίριδα

Απάντηση έδωσε, παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγγου και στον μάρτυρα που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ». Σύμφωνα με αυτόν, η 33χρονη του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα στην κούνια της:

«Ό,τι λέει ο καθένας, ας βγει να το πει με όνομα. Μπορεί να είναι ο καθένας, έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι, αλλά δε γνωρίζω γιατί το κάνει.

Η Τζωρτζίνα ήταν εννέα ετών, με εννέα ετών παιδί συνεννοείσαι κανονικότατα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το έλεγε» είπε χαρακτηριστικά η 33χρονη γυναίκα.

Σχετικά